Home > IT, Programe > Program de evidenta productiei pentru producerea de furtunuri

Program de evidenta productiei pentru producerea de furtunuri

Aplicaţia prezentată în articolul de faţă am realizat-o pentru a fi utilizată în cadrul unei firme producătoare de furtunuri. Permite evidenţa stocurilor, preţurile materialelor necesare realizării furtunurilor şi accesul este restricţionat prin parolă:

01

Modulul de stocuri este împărţit în patru tab-uri pentru: furtunuri, ştuţuri, manşoane şi piuliţe. Câmpuri disponibile: denumire, cantitate şi preţ unitar:

02

Cantitatea poate să apară negativă după cum se poate observa la poziţia 3 datorită neprelucrării cronologice a intrărilor/ieşirilor sau unor erori umane:

03

Limita maximă pentru câmpurile introduse este de 500, dar poate fi extinsă:

04

Pentru salvarea modificărilor sau tipărirea listei de inventar se pot accesa butoanele din partea stângă-jos a ferestrei:

05

Lista stocurilor arată astfel (se poate vedea numărul de poziţii din fiecare categorie în parte, denumirile, cantităţile şi valorile de inventariere):

06

Pentru realizarea unui furtun, se accesează modulul Producţie (din fereastra principală). Se alege anul şi luna de producţie; apoi cantitatea de furtun (metri liniari). Prin dublu click pe furtunurile/ştuţurile/manşoanele/piuliţele disponibile se adaugă la consum respectivul selectat. Se completează apoi cantitatea necesară din fiecare şi se salvează modificările:

07

Dacă se doreşte generarea unui raport cu producţia din luna selectată, se va apăsa pe a treia pictogramă din partea stângă-jos a ferestrei Producţie şi se va genera un raport de forma următoare:

08

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: